Зареждане

Павел Георгиев срещу Янко Борисов в TWINS MMA 8

Павел Георгиев срещу Янко Борисов в TWINS MMA 8
Публикувано на: Ноември 26, 2014 в 13:04 ч

Отдавна чакан мач, който не се състоя до момента поради различни причини. Не можа да се състои и през февруари, поради тежък грип който прекара Янко, както и много бойци участници на тогавашната гала.

Tози двубой се очаква да се развие много динамично и да е изпълнен с агресия.

Павел е боец от "Питбулс MMA", възпитаник на треньора Емил Казаков. Той е 4 пъти шампион на аматьорски ММА, там още на 16 години той се състезава в категория за мъже, където няколко пъти печели златото с атрактивни нокаути и събмишъни на земята , шампион по Граплинг, шампион на градското първенство на София по Бокс. Има и направен подготвителен лагер в Тайланд . В професионалния ММА има 4 победи и 2 загуби и излиза за пета победа , която смята да постигне на 13 декември!

Янко Борисов, който от от състезател по академично гребане за 5 годни под ръководстовот на Росен и Румен Димитрови , в клуб "Бойно Самбо -София", се превърна в ММА боец . На профи ММА -ринга има 6 победи и 2 загуби , както и сребърен медал от държавно първенство по Бойно Самбо. Винаги влага всичко от себе си и ще го докаже на 13 декември 2014г.

По ред причини няма участи е на бойни гали от година и половина. След това отсъствие, сега трябва да доказва,че е във форма.

Очаквайте още зрелищни срещи на TWINS MMA-8 на 13 декември 2014 г. зала „Христо Ботев” в София от 20.00 часа.

Обявените до момента срещи:
Антон Бранков срещу Стефан Петров до 70кг
Бранко Бабачев срещу Александър Илиев до 77кг
Павел Георгиев срещу Янко Борисов до 77кг

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес