Зареждане

Обзор на бойния спектакъл ТWINS MMA-9

Обзор на бойния спектакъл ТWINS MMA-9
Публикувано на: Март 14, 2015 в 10:04 ч

Бойният спектакъл TWINS MMA-9 се проведе на фаталната дата петък 13-ти и предостави на зрителите дошли в зала "Христо Ботев" доста интересни сблъсъци.

Пред погледа на над 2 000 фенове на бойните спортове, едни от най-добрите ни бойци влязоха в Клетката, за да докажат своите възможности, себеотрицание и глад за нови и нови победи.

Организаторите в лицето на Румен и Росен Димитрови се бяха погрижили турнира да протече по безупречен начин, като за първи път на тяхна гала бе монтирана и голяма видео стена, на която зрителите можеха да наблюдават на живо всеки един аспект от двубоите.

Битката на вечерта отнесе двубоят между българския боец Валентин Бенишев и италианеца Дамяно Бертолини. Двамата направиха зрелищен сблъсък пред погледа на бившия UFC боец - Станислав Недков, олимпийския шампион по борба Армен Назарян, световния шампион по бойно самбо Марко Косев и много други гости на бойния спектакъл.

Бенишев записа 10-та поредна победа на профи ринга и се очертава като един от предстоящите доминанти в категория до 70 кг. през следващите години на ММА сцената ни.

Росен Димитров изпита доста затруднения по време на двубоя си с Винсент Дел Гуера. Французинът се бе подготвил отлично за двубоя с българина и успяваше да диктува темпото в боя в стойка. Но за пореден път Димитров показа, че да си световен шампион е много повече отколкото да си поредния добър боец.

"Близнакът" използваше всяка възможност да свали своя опонент и да прилага безмилостния си "граунд анд паунд". Така след три рунда на здрава битка съдиите заслужено дадоха победата на Росен.

За първи път през тази година видяхме в действие и Георги Валентинов. Старозагорецът се изправи срещу Clayton Henriques. Нашето момче показа огромна класа над своя опонент и не остави никакъв шанс на противника си. Битката мина под безапелационната доминация на Валентинов. За пореден път  21-годишният боец показа, че не спира да се развива и има потенциал да постигне много.

Трябва да отбележим и още нещо интересно, което се случи на снощния спектакъл:
Георги Валентинов бе предизвикан публично пред цялата зала "Христо Ботев" от Бранко Бабанчев за двубой по правилата на К1. Бабанчев записа две много важни победи в профи бокса, като чрез тях доказа, че боят му в стойка е на много високо ниво и не бива да се подценява.

Ето и всички резултати от турнира:

Росен Димитров победи Винсент Дел Гуера чрез съдийско решение;
Валентин Бенишев победи Дамяно Бертолини  чрез ТКО в третия рунд;
Георги Валентинов победи Clayton Henriques чрез съдийско решение;
Бранко Бабачев победи Александър Иванов чрез ТКО в първия рунд;
Цветелин Гергинов победи Денис Давидков чрез съдийско решение;
Тихомир Благовестов победи Пламен Бъчваров чрез събмишън в първия рунд;
Антон Бранков победи Мартин Господинов в първия рунд чрез ТКО;
Борис Балев победи Тодор Тодоров в първия рунд чрез ТКО;

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес