Зареждане

Никола Дипчиков срещу Дани Митчел до 84 кг TWINS MMA

Никола Дипчиков срещу Дани Митчел до 84 кг TWINS MMA
Публикувано на: Април 21, 2015 в 14:24 ч

Никола Дипчиков започва да тренира самбо и джудо, след което се преориентира към ММА. Завършил е Национална спортна академия и работи като фитнес инструктор. Дебютира в ММА с две международни срещи в тежка категория във веригата М-1, в последствие преминава в полутежка до 93кг, а вече направи дебют и в категория до 84кг , където смята да продължи кариерата си за да бъде успешен боец срещу най-добрите в света. На професионалния ММА-ринг има 12 победи. Играта му в стойка е една от най-силните му страни.

Забележително е, че всичките му победи са винаги в първи рунд. През миналата година записа и първа победа на профи боксов мач. На 8 май Никола за втори път в ММА-кариерата си ще участва в средна категория до 84кг и то срещу състезател със значителен опит в UFC и няколко големи европейски ММА-вериги.
 
Този състезател е Дани Митчел на 29 години от Англия. Боец, който има в актива си записани 15 победи 1 равен мач. Има участие в различни категории, сега е решен да се докаже и на българска земя!

Дани Митчел е много подготвен боец на всички дистанции, висок 188см , характерно за него е че 9 от победите си е постигнал чрез задушаване или приложен ключ, 4 от победите са му с нокаут и две с решение! Той има черни колани по бразилско жиу жицу, таекуондо и кикбокс . Дани Митчел започва да тренира бойни изкуства от ранна детска възраст след като за пръв път гледа ММА по телевизията решава ,че това е неговия път. Записва 8 победи при аматьорите и тогава преминава при професионалистите през 2008 година. След забележителна кариера в няколко силни вериги, подписва и договор с UFC. Този мач ще е невероятна атракция за всички любители на бойните изкуства предоставен от ТУИНС ММА, двамата бойци са много добре подготвени!

Победата в този мач значи и за двамата професионано израстване и висок рейтинг не само в Европа, а и зад океана. Очакваме Ви на 8 май 2015г., от 20.00 часа в зала „Христо Ботев”, София.

Срещи до момента:
  • Никола Дипчиков срещу англичанина Дани Митчел до 84 кг
  • Валентин Бенишев срещу американеца Майкъл Брайтмън шампион на RXF, до 70кг

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес