Зареждане

Над 130 двубоя в аматьорското ММА състезание във Враца

Над 130 двубоя в аматьорското ММА състезание във Враца
Публикувано на: Май 31, 2015 в 19:21 ч

Над 200 бойци от 24 клуба от цялата страна участваха в Държавното първенство по ММА за аматьори,организирано от Българска Федерация по ММА и нейния президент, Станислав Недков. Състезанието се проведе на 30-ти Май в гр.Враца,като двубоите започнаха в 9:30 на две игрални зони - 80 в клетка и 58 на татами и продължиха до 19 часа. Резултатите ще бъдат публикувани утре.

Държавното първенство беше за всички възрастови групи -момчета,кадети,юноши и мъже,като освен републиканските шампиони в отделните възрасти,при мъжете беше определен и Националния отбор,който ще вземе участие на Световното първенство по ММА за аматьори в Лас Вегас,САЩ. Сред официалните гости на първенството,които поздравиха всички участници,както и наградиха медалистите бяха Евродепутатите от ЕНП/ГЕРБ Андрей Новаков и Владимир Уручев,депутатите от парламентарната група на ГЕРБ Петя Аврамова и Антон Долапчиев,Заместик-министъра на спорта Калин Каменов,съветника на премиера Бойко Борисов-Тотю Младенов,Областната управителка на област Враца Малина Николова,председателя на общинския съвет в гр.Враца Борислав Стоев и др. Всички те казаха,че са впечатлени от това,което виждат и пожелаха успех на БФММА и на нейния председател Станислав Недков.Той от своя страна благодари на Министър-председателя г-н Бойко Борисов,на Министъра на младежта и спорта Красен Кралев и на всички гости за подкрепата към Българска Федерация по ММА и за целия им принос към развитието на спорта в България. Пред медиите той още каза:
 
"Впечатлен съм от показаното от момчетата във всички възрастови групи.Виждам много потенциал сред по-малките.Виждам и бойци,които ще вземат медали,а може би и световна титла от първенството в Лас Вегас (6-11 Юли).В средата на Юни ни предстои лагер на участниците в Световното.Ще направя всичко необходимо момчетата да се чувстват комфортно по време на подготовката и на самото първенство и да мислят само за победи и титли"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес