Зареждане

MMA демонстрация за шоуто на 30 юли във Варна

MMA демонстрация за шоуто на 30 юли във Варна
Публикувано на: Юли 26, 2016 в 08:11 ч
Източник: novsport.com
Джон Демел-Разрушителят  и Али Ескиев направиха демонстрация в центъра на морската столица Варна в рамките на презентацията на предстоящата гала вечер на ММА, която ще се проведе на 30 юли от 19.30 ч. в ДКС-Варна. Двамата бойци събраха много погледи, след като демонстрираха основни техники в стойка от ММА, съобщава novsport.com.

Преди това публиката буквално притаи дъх при изпълненията на участниците от група „Бага тур“, които ще са част от ММА турнира. Те пресъздадоха прабългарски боеве с мечове, щитове,  брадви и лъкове в центъра на града, на входа на морската градина. Имаше и официална презентация на предстоящият ММА спектакъл, като към зрителите бе отправено и предизвикателство да бъдат заедно с бойците на 29 юли на същото място-входа на морската градина, където ще се проведе кантарът, а след това и пресконференцията за големия и очакван с огромен интерес спектакъл.

След приключването на кратката презентация желаещи си направиха снимки за спомен с двамата бойци. Ескиев и Демел ще са участници в гранд шоуто във Варна, като мачовете на двамата се очакват с огромен интерес.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес