Зареждане

Леките категории ще бъдат приоритетно застъпени на TWINS MMA 9

Леките категории ще бъдат приоритетно застъпени на TWINS MMA 9
Публикувано на: Февруари 12, 2015 в 17:26 ч

ММА България успя да научи, че ще има три международни срещи, имената на участниците се пазят в тайна, докато не бъдат уточнение всички детайли.
 
В една от срещите при леките категории, един срещу друг ще се изправят Тихомир Благовестов и Памен Бъчваров в категория до 70 кг. Ще ги видим на 15-ти март 2015г. в зала „Христо Ботев“ , София.
 

 
Двама бойци пред което има голямо бъдеще , тази категория се очертава като най-конкурентна у нас. В категория до 70кг. се събират много добри български бойци!
 
Тихомир Благовестов е шампион по самбо. Започва да тренира от 9-годишен с джудо и самбо в школата на Досьо Досев и Ивайло Досев в гр.Севлиево. Носител е на множество медали от европейски и световни първенства През 2014 г. дебютира в Бойното самбо и печели бронз на европейско първенство и сребро на световно, а през месец септември 2014 г. е носител на световната купа по бойно самбо в категория до 74 кг. Има един ММА мач, който беше на TWINS MMA-8 и който Тихомир спечели в първи рунд.
 
Срещу него ще излезе шампиона по борба- Пламен Бъчваров , който през 2012г представлява България на европейското първенство по ММА за аматьори под егидата ан M-1 Global . Пламен дебютира на профи ринга през 2014 г и има записани 2 победи. Сега за пръв път ще участва на бойна гала организаирана от
TWINS MMA и очаква да продължи победната си серия. Разчита на събаряния и мощни удари на земята и двата си мача победите постига в трети рунд.
 
В следващата категория до 77кг , ще бъде реванша между Бранко Бабачев и Александър Илиев, които се заканиха, че няма да оставят спора помежду си нерешен и няма да има ново равенство.
 

 
Много състезатели се заканиха, че ще искат реванши за пораженията си в последния месец на 2014-а, но до момента само един такъв е потвърден.
 
Бранко и Александър са решени да не оставят победата в ръцете на съдиите, а да откажат съперника си преди заключителния гонг. Предишното равенство, дойде след много обрати в срещата, като и двете агитки претендираха, че техният любимец е победител. Отново на 13-ти, но този път март, спорът трябва да бъде окончателно решен!
 
София, 13 март 2015г. “TWINS MMA -9″, зала”Христо Ботев” от 20.00 часа

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес