Зареждане

Котя Кристиян срещу Росен Димитров до 77кг на TWINS MMA -10

Котя Кристиян срещу Росен Димитров до 77кг на TWINS MMA -10
Публикувано на: Април 28, 2015 в 22:44 ч

Котя Кристиян е един от най-перспективните бойци на Молдова възпитаник на силната руска школа. След успехи в свободната борба и граплинга, където няма конкуренция по примера на много американски бойци се насочва към ММА къде има записани три победи и един равен мач, вече е решен да атакува европейските и световните върхове в тази дисциплина. Пристига в България с треньорския си щаб и смята, че тази негова победа ще му помогне да се нареди сред топ бойците в категория до 77кг.

Срещу него ще застане нашия шампион Росен Димитров, който е решен да му подреже крилата и да го сложи на мястото му! Росен Димитров съчетава подготовката си с ангажименти към клуба си и националния отбор на България по бойно самбо. Българският боец е трикратен световен шампион по Бойно самбо. Европейски шампион по Бойно самбо и Ръкопашен бой. Многократен шампион на България по джудо, самбо. Шампион по Бразилско жиу жицу. Участник е в редица международни мачове и гали в едни от най-силните вериги в Европа. Винаги готов да постигне победа.

Само зрителите на зала"Христо Ботев" ще могат да се насладят на зрелищните двубои на живо! Телевизионно и интернет излъчване ще бъде разрешено на медийните ни партньори една седмица след галата! Билети за TWINS MMA -10 могат да бъдат закупени на ticketpro.bg или на тел: 0888009028. Цена – 20 лева. зала „Христо Ботев” в София от 20.00часа. Зрителите на залата , ще могат да виждат всички детайли от мача и на голям екран. По телевизията ще се излъчват само репортажи Очакваме Ви на 8 май 2015г. от 20.00часа.

Потвърдени срещи до момента:
Никола Дипчиков vs Дани Митчел (Англия) до 84 кг
Валентин Бенишев vs Майкъл Брайтмън(САЩ) до 70кг
Виделин Видев vs Бранко Бабачев до 77кг
Александър Иванов срещу Петьо Кръстев до 77кг
Котя Кристиян срещу Росен Димитров до 77кг

Очаквайте още срещи на "TWINS MMA 10"!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес