Зареждане

Камен Георгиев срещу Лазар Тодев на 13 декември в София

Камен Георгиев срещу Лазар Тодев на 13 декември в София
Публикувано на: Ноември 28, 2014 в 12:48 ч
 
На 13 декември в зала "Христо Ботев" ще се изправят един срещу друг новата надежда на българския ММА в тежка категория Лазар Тодев срещу един от най-опитните ни бойци - Камен Георгиев.
 
Лазар Тодев  е с ръст 188 см и бойно тегло от 110кг. Той е бил първенец на шест състезания по аматьорски ММА в категория тежка и то само за последните три години. 
 
Треньорът му Георги Тонев правилно и постепенно го изгражда като боец, преди да го пусне на двубой при  професионалистите.  
 
Лазар Тодев  е състезател на хасковския клуб "Свободна воля”, тренира с опитния ММА боец – Александър Петков. Всекидневно правят тренировки по Кикбокс, Борба и ММА.
 
След успехите си на аматьорския ринг, Лазар Тодев  е решен да продължи победната си серия и при професионалистите. След този мач, смята че много от състезателите в тежка категория ще започнат да го избягват.
 
Срещу него ще застане столичния боец Камен Георгиев с бойно тегло от 93кг, той е един от най-опитните състезатели по ММА, с множество медали от световни и европейски първенства по Бойно самбо.
 
Носител на световната купа по Бойно самбо през месец септември 2014г. по
в категория до 90кг . 
 
Сега ще приеме среща в тежка категория.
 
Тренира с Нурал Назмиев, Димитър Раденков, Пейо Мариновски и Тони Маркулев.
 
13-ти декември в зала "Христо Ботев" от 20.00 часа. Билети от 20лв. Само зрителите на залата ще могат да усетят адреналина.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес