Зареждане

Искат Колодрума в Пловдив за мащабно ММА шоу

Искат Колодрума в Пловдив за мащабно ММА шоу
Публикувано на: Януари 28, 2015 в 12:45 ч
Източник: Marica.bg
Мащабно ММА шоу в новата зала на Колодрума иска да направи Иван Запрянов - един от виновниците Пловдив да започне да се превръща в столица на смесените бойни изкуства, съобщава Марица.бг.
 
"Имаме идея да поканим световни звезди в този спорт. Ще се опитаме да сведем цените на билетите да бъдат на минимална цена и те да бъдат достъпни за всички посетители," разкри идеята си Запрянов.

Изминалата 2014-а беше най-успешната за ММА битките в нашия град. Допреди години Пловдив беше забравен в този спорт. Нямаше клубове, състезатели и турнири. Успяхме да направим две от най-зрелищните ММА галавечери в България тук. Над 12 хиляди души се събраха да гледат шоута в залата на ПУ и на Гребната. Последната беше за пръв път с отворен вход за пловдивчани, с две видео стени и огромна сцена, каза още Запрянов. Според него Александър Илиев се очертава да стане машината за успехи на Пловдив през 2015 г. в ММА спортовете. Млад състезател, който притежава необходимия хъс за победа. Вече зад гърба си има два атрактивни успеха и едно равенство. Това момче има дарбата и таланта да стане уникален боец," завърши Иван Запрянов.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес