Зареждане

Георги Валентинов за опонента си в ММА Стара Загора: Добър боец е, но ще се справя с него

Георги Валентинов за опонента си в ММА Стара Загора: Добър боец е, но ще се справя с него
Публикувано на: Декември 16, 2014 в 17:34 ч

Този петък, 19 декември, в гр. Стара Загора ще се проведе ММА състезание, в чиято главна среща ще излезе един от най-техничните ни състезатели в полусредната категория - Георги Валентинов.

Боецът първоначално трябваше да се бие с Aymard Guih от Франция, но поради контузия опонентът му бе сменен с още по-опитния англичанин Dan Edward.
 
"Предишния ми опонент беше с обратен гард и се бях настроил да играя срещу него, но той се контузи. Организаторите на турнира го замениха с англичанина, който е с повече двубои от французина. Основният му спорт е муай тай. Има два шампионски пояса в тази дисциплина. Добър боец е, но мисля че ще се справя с него."

Валентинов е един от най-техничните ни състезатели и има добри умения както в стойка, така и при събарянията и играта на земя. Затова и не се притеснява толкова от смяната на противника.
 
"Готов съм да се бия с него и в стойка, и на земя. Зависи как ще се развие двубоя."
 

 
Победата се кове още в залата за тренировки, а съдейки по хората, помогнали на Валентинов за предстоящата му среща, можем да очакваме атрактивно представяне.
 
"Главният ми треньор е Борислав Бояджиев. Спаринг партньори за тази среща ми бяха Станислав Недков - Стъки и Емил Филимонов. За борбата ми помага Христо Енчев."

Валентинов имаше силна година, като това ще бъде третия му двубой за 2014. При последното си излизане в клетката боецът записа победа с технически нокаут срещу гърка Christos Plasaris през август. Боецът обаче няма планове за догодина, но сподели че има няколко предложения, върху които ще помисли.
 
"Имам няколко предложения, но сега мисля само за този двубой. Нека изпратим тази година и след това ще видим."
 

 
След двубоя си този петък, Валентинов ще се отдаде на заслужена почивка в наближаващите празници и пожела на всички посетители на MMA.BG да направят същото.
 
"Пожелавам на всички да са живи и здрави и да изкарат хубаво Коледните и Новогодишните празници. Да се заредят с енергия за догодина, да бъдат по-смирени и да се уважават помежду си."

Боецът не пропусна да благодари и на хората, които са помогнали за организирането на галавечерта и неговото участие в нея.
 
"Искам да благодаря на най-важния човек за това събитие – кмета на Стара Загора, Живко Тодоров. Той помага не само за тази галавечер, но и като цяло за спорта в града. Благодаря и на мол "Paradise", "Аякс" и също така на Александър Арабаджиев."

"ММА Стара Загора" ще се проведе на 19 декември, петък, от 20:00 в спортна зала "ДЗУ".
 

 
Билетите са с цена 15 лв и ще се продават на място в деня на турнира. За заявки за ВИП маси и столове тел: 0895588402 и 0896626893.

По традиция трима от посетителите на ММА.BG могат да спечелят билети за събитието, като отговорят правилно на зададения от нас въпрос.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес