Зареждане

Ексклузивно: Ronny Alexander ще участва в Cage of Glory 4

Ексклузивно: Ronny Alexander ще участва в Cage of Glory 4
Публикувано на: Юли 8, 2013 в 16:15 ч

Във връзка със заявление от страна на Рони Александър (Венецуела) да вземе участие в галата "Cage of Glory 4", която ще се проведе на 13 юли в Обзор, мачмейкърът на организацията Николай Добруджански изиска пълни медицински изследвания на състезателя, преди да бъде допуснат до клетката. Тази сутрин Рони премина успешно всички медицински тестове и ръководството на организацията не вижда причина предварително обявеният между него и Саид Халилов (Русия) двубои да не се състои. Двубоят ще бъде главна среща на ММА галата с начален час 22.00 в клуб "EVENT 87", гр. Обзор.
 
Припомняме ви, че в средата на миналата седмица здравословното състояние на Рони Александър се влоши рязко и ММА звездата бе приет по спешност в болница със съмнения за менингит. След направени изследвания тази диагноза бе отхвърлена и за най-вероятна причина бе посочена хранително отравяне.
 
Ръководството на "Cage of Glory" поднася своите официални извинения на всички симпатизанти на организацията и фенове на ММА в България за многобройните промени по файткартата. Като подарък на всички присъстващи зрители ще бъде предложена още една професионална среща между двама атрактивни състезатели в категория "до 84 кг." - Тони Маркулев (София) срещу Александър Петков (Хасково).

Оконачателна карта за "Cage of Glory 4", 13.07.2013, Обзор:

1. до 77 кг. Славчо Павлов (Дупница) - Жулиян Желев (Варна)
2. до 63 кг. Симеон Димитров (Дупница) - Виктор Димитров (Варна)
3. до 70 кг. Валентин Николов (Русе) - Александър Евстатиев (Варна)
4. до 84 кг. Тони Маркулев (София) - Александър Петков (Хасково)
5. до 77 кг. Янко Борисов (София) - Драгомир Йорданов (Варна)
6. до 77 кг. Росен Димитров (България) - Алексей Мартинов (Русия)
7. до 77 кг. Рони Александър (Венецуела) - Саид Халилов (Русия)

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес