Зареждане

Даниел Илиев срещу Александрос Коспентарис този петък

Даниел Илиев срещу Александрос Коспентарис този петък
Публикувано на: Март 25, 2015 в 18:40 ч

Състезанието "Нощта на героите" ще се проведе този петък, 27 март, в столичната зала "Универсиада", а главната среща на вечерта ще е боксовия мегасблъсък между Сащо Пацов и Коко Тайсъна.

Освен боксовия двубой, галавечерта ще включва и няколко ММА двубоя, един от които е между българският боец Даниел Илиев и гръка Александрос Коспентарис.

Даниел Илиев тренира под ръководството на Емил Казаков в Питбулс ММА. Той е шампион по граплинг, многократен шампион по ММА в аматьорски състезания, шампион по муай-тай в Тайланд, носител на колана на BFO в категория до 84кг и един от най-опасните бойци в тази категория! Даниел Илиев е решен да защити българската чест срещу гръцкия колос Александрос. Дали ще покаже ,че е сила в ММА, с която трябва да се съобразяват не само в България, но и в чужбина?

Александрос "THE GREAT" Коспентарис е възпитаник на силната гръцка школа на "ALOGARIASTOS TEAM-MMA" . Александрос има в актива си 4 победи от 5 мача в аматьорската си кариера и 2 победи от 3 мача на профи ринга. Изключително силен състезател, който идва в България само за победа, според изказванията си. Дали увереността му ще намалее, след като срещне очите на Даниел?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес