Зареждане

Боец от отбора на Conor McGregor в The Ultimate Fighter 22 ще се бие на 24 септември в Арена Армеец

Боец от отбора на Conor McGregor в The Ultimate Fighter 22 ще се бие на 24 септември в Арена Армеец
Публикувано на: Септември 18, 2016 в 14:00 ч

Първата среща от турнира в леката категория на Road to Abu Dhabi ще бъде между Abner Lloveras от Испания и Maxim Maryanchuk от Украйна. Lloveras е шампион в леката категория на Respect FC, както и ветеран от риалити шоуто на UFC - The Ultimate Fighter. Основният му стил е бокс.

Испанецът е един от добрите боксьори в страната си, има статистика 30-1 в бокса. След като не успява да влезе в олимпийския отбор за игрите в Лондон през 2012, той се насочва към ММА, където става част от отбора на Conor McGregor в TUF 22. Макар да не печели турнира, атрактивните му умения хващат окото на организаторите и те го включват във финалното издание на сезона.
 

 
Срещу Lloveras ще се изправи непобедения украинец Maxim Maryanchuk. Той е шампион по жиу-житцу и панкратион в своята родина и ще направи дебюта си извън нея и е повече решен той да бъде успешен.
 
"Битката е много важна за мен, защото много исках да се тествам срещу боец от толкова високо ниво като Lloveras. Ако спечеля, ще мога да се бия срещу най-добрите. Изправям се срещу сериозен опонент, бивш участник в TUF и шампион по жиу-житцу. Ще вложа целия си дух и сила в тази битка - това е единствения начин, по който мога да я спечеля."
 

 
Опитът срещу таланта. Кое от тях ще надделее? Елате и вижте на живо - 24 септември в Арена Армеец, София.
 
Линк: Събитието в Facebook
 
ММА турнир Road to Abu Dhabi и жестоки муайтай битки в Elite Fight Night 7 - две състезания в една вечер, съпътствани със светлинно шоу и ефекти, които за пръв път се правят у нас.

Билетите за събитието са в продажба на цена от 20 лв.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес