Зареждане

'Битката 2' тази събота в гр. Сливница

'Битката 2' тази събота в гр. Сливница
Публикувано на: Септември 18, 2015 в 09:36 ч

Тази събота в гр. Сливница ще се проведе състезание по бойни спортове "Битката 2", организирано от Pro Fight. Част от двубоите може да видите тук, а повече информация може да откриете на официалната страница на събитието в Facebook.

Сергей Александров(България) срещу Боян Гайч(Сърбия)

по правилата на К1 в категория до 81 кг.
 


Сергей е състезател на спортен клуб "Иккен". Многократен републикански шампион в стиловете К1 и low-kick . Бронзов медалист на европейското първенсто по кик-бокс . Този мач е завършека на подготовката му за бъдещото световно първенство по кик бокс следващият месец !

Боян Гайч е младежки национал и шампион на Сърбия. В неговата статистика от 26 мача има записани 22 победи , десет от тях с нокаут!


Венелин Анков(България) срещу Зоран Грозданич(Сърбия)
по правила на К1 в категория до 75 килограма



Венелин е състезател на спортен клуб "Армеец" ! Многократен републикански шампион по кик бокс и таекуондо. В момента е в селекцията на националният ни отбор по кик бокс и се готви за предстоящото световно първенство.

Зоран Грозданич е балкански шампион за 2015 година по кик бокс, бронзов медалист от европейското първенство по кик бокс за 2015 година и шампион на Сърбия !


Атанас Божилов срещу Харис Клеантус
по правилата на К1



Атанас е състезател на спортен клуб "Самурай" град Бургас. Бронзов медалист от Световното първенство по кик бокс в Бразилия. Многократен шампион на България !

Харис Клеанстус е от силната Варненска школа.Дългогодишен състезател и многократен републикански шампион !


Мартин Момчилов срещу Николай Димитров
по правилата на К1 категория до 66 кг.



Мартин е състезател на столичният отбор "Street Fighter" . Млад и много амбизиозен състезател , който е готов да покаже какво може на публиката в Сливница !

Николай е състезател на отбор "Петър Велики" . Млад, но опитен и опасен състезател .


Крум Лии срещу Никола Кацаров "МАМУТА"
по правила на К1 в тежка категория



Крум е състезател на клуб "Питбулс ММА" . Бронзов медалист от европейското по САН-ДА(full contact),сребърен медалист на републиканското по карате и многократен шампион на аматьорски турнири по свободни правилници !

Никола е състезател на спортен клуб "POWER" - София ! Многократен участник и медалист на аматьорски турнири по бокс и мма.

Ичо Петков срещу Юлиан Анастасов !
по правила на К1 в категория до 81 килограма



Ичо е единственият състезател от Сливница ! Това ще му е първи мач на ринга ! Ичо е сърцат и импулсивен боец , който излиза на ринга само за победа!

Юлиан е състезател на спортен клуб " Тайгър Спорт" . Млад и много амбициозен състезател. Медалист от Сан-да. Идва в Сливница само и единствено за победа !

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес