Зареждане

Александър Илиев срещу Бранко Бабачев в TWINS MMA 8

Александър Илиев срещу Бранко Бабачев в TWINS MMA 8
Публикувано на: Ноември 25, 2014 в 12:40 ч

Александър Илиев срещу Бранко Бабачев до 77кг - двама перспективни бойци един срещу друг!

Бранко Бабачев е състезател по ММА и Самбо, висок 180 тежи 77кг, редовен участник и медалист от държавните първенства по Бойно самбо. На профи ММА ринга има 5 мача. Освен профи ММА-мачовете, през тази година той има и два мача на профи боксови гали и постигна две победи. Всичките му мачове до сега преминават основно в стойка. Участвал е на Туинс ММА в две категории до 84кг и до 77кг, подготовката си провежда при Емил Казаков, също така прави лагери с националните отбори по Кикбокс и Киокушин карате. За прецизни удари тренира кикбокс и при колегата си Георги Стефанов.

Александър Илиев роден през 1986г в град Русе, където започва да тренира джудо след това се мести да живее в град Пловдив и тренира в спортен клуб по бокс Ботев от 2010г. Личен треньор му е Арман Хакобян , носител на боксовата купа „Странджата” . В тренировките си по Джудо е подпомаган от европейския шампион Янислав Герчев. Александър Илиев изгря на аматьорския турнир купа „Арена”. Той има 2 профи срещи и 2 победи. На предстоящия Туинс ММА -8 ,Александър ще бъде подкрепян от многобройна пловдивска агитка.

Двамата бойци с много сходни стилове на игра. Въпреки ,че Бранко започва със Самбо, всичките му срещи протичат предимно в стойка, а това е любимата част от играта и на Александър. Среща с много въпросителни, кой от двамата ще пласира по-точен и тежък удар или този път Бабачев ще покаже какво е научил от самбото ?!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес