Зареждане

Kadyrov отрече чеченци да стоят зад нападението на дъщерята на Fedor

Kadyrov отрече чеченци да стоят зад нападението на дъщерята на Fedor
Публикувано на: Октомври 15, 2016 в 10:05 ч

Президентът на Чеченската република, Ramzan Kadyrov не е човекът, който стои зад нападението на дъщерята на Fedor Emelianenko.

Малкото момиче бе нападнато веднага след като Emelianenko разкритикува ММА битки между невръстни деца, които се проведоха в Грозни.

Kadyrov, въпреки заканите на негови приближени хора, се дистанцира от посегателството.
 
"Това е абсурден инцидент и трябва да бъде разследван, а виновните да бъдат наказани с пълната сила на закона. А съдията трябва да има предвид не само деянието, но и провокативните действия, които умишлено подклаждат към етническо напрежение. Според нас този инцидент е станал именно с цел да се получи голям обществен отзвук. Виновникът трябва да бъде открит на всяка цена. В Москва има камери навсякъде. Нападателят бързо трябва да бъде открит. Ние също работим по въпроса и сме готови да съдействаме максимално. Хората, които застрашават деца децата трябва да бъдат затваряни и изолирани, а не да обикалят около училищата."

Или пък поставяни в клетка, където да се бият с други деца.

Въпреки неприятния инцидент Fedor продължава с тренировките в Стари Оскол, където се готви за следващата си битка, а дъщеря му вчера е била изписана от болницата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес