Зареждане

Светлозар Савов победи японеца Ryuta Sakurai

Светлозар Савов победи японеца Ryuta Sakurai
Публикувано на: Март 27, 2015 в 07:51 ч

Преди броени часове приключи ММА турнирът по свободни боеве Abu Dhabi Warriors. В него взе участие и българският боец Светлозар Савов, който записа убедителна победа още в първия рунд над японец Ryuta Sakurai. Битката между двамата беше в средна категория.

От първия гонг Савов диктуваше темпото на двубоя. Още в началото нашето момче пренесе двубоя на земята, където се чувства най-добре. От първия опит за ключ японеца успя да се изплъзне и отново започнаха боя в стойка, но тогава Зарко направи и изключително атрактивен суплес на своя опонент. 

След суплеса двубоя продължи отново на земята, където под тежки удари на българския лъв Sakurai обърна гръб на опонента, което е златна възможност за граплер от класата на Савов и след секунди японецът бе принуден да се предаде след изключително плътна Гилотина.

Това беше трета поредна победа на Зарко, като последната му загуба е от бившия UFC боец Yushin Okami.

Основен двубой на турнира беше битката между Brett Rogers и Derrick Mehmen, където може би се получи най-голямата изненада и Mehmen записа убедителна победа със съдийско решение - 30-27, 29-28, 29-28.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес