Зареждане

Julie Kedzie разказа една от най-откачените истории, които сте чували

Julie Kedzie разказа една от най-откачените истории, които сте чували
Публикувано на: Март 20, 2017 в 17:21 ч
 
Бившият боец от UFC Julie Kedzie разказа история, която със сигурност ще остане във фолклора не само на компанията, но и изобщо на ММА.


Kedzie се върна към вече далечната 2007 година, когато тя участва в галавечер на великия Fedor Emelianenko в руския град Санкт Петербург. Тогава съперник на Julie бе Julia Berezikova, а в процес на срещата на американката се случва нещо не дотам приятно.

Kedzie успява да постигне технически нокаут в срещата, но със сигурност тя ще запомни тази вечер по съвсем различен начин.

“В една от паузите между рундовете, един от хората в ъгъла ми поставяше лед на гърба ми. Тогава ми се стори, че съм пръднала. Оказа се обаче, че далеч не става дума за пръдня…”

Американката успява да довърши мача, без изобщо да знае, че се е изпуснала в гащите. Тук обаче нейната история тепърва да започва.

Скоро след приключване на двубоя, Kedzie е натоварена на автобус с останалите победители в галавечерта. Те са откарани към един от замъците в Санкт Петербург, където предстои да бъдат представени пред височайши гости. Julie така и не получава шанса да се преоблече. Тя дори и не знае, че има проблем от “кафяво” естество.

Едва когато влиза в една от големите зали на замъка, тя осъзнава, че нещо не е наред.

“Стоях си там с дрехите от двубоя, като започнах да се чудя - каква е тази миризма? В бекстейджа бях видяла едно момче да повръща от удар в главата, като си помислих, че може би съм настъпила от повърнатото. Миришех наистина зле.”

“В един момент Jean Claude Van Damme дойде при нас. Fedor също беше там. Аз бях получила удар в главата, поради което съвсем не бях в час. Не спирах да се мириша, като си мислех - “о, Боже, стъпила съм върху повърнато. Съжалявам, г-н Van Damme, че мириша толкова лошо.”

"Беше кофти. Помня, че докато бях в автобуса, питах насам-натам, дали на някого му се намира парфюм или нещо такова. Някои хора бяха успели да се изкъпят, но за мен не бе останало време. Просто ме качиха на автобуса.”

 Едва в една от тоалетните на замъка, тя разбира какво всъщност се е случило.

“В банята видях, че всъщност има лайна навсякъде. Там дори нямаше кошче за боклук. Всичко бе толкова красиво и лъскаво. Просто си свалих гащите и ги набутах зад една от тоалетните. Vladimir Putin - това е мое и си го искам обратно. Всъщност, не го искам. Това бе гнусно. И бе преди 10 години.”

“Върнах се сред останалите, като там бе и Silvio Berlusconi, който веднага се опита да ме сваля. Питаше ме неща от порядъка на, “хей, мога ли да бъда твое гадже за вечерта?” Говореше чрез преводач. А аз си мислех колко противно воня. Бях се почистила доколкото мога, но веднага ми светна, че той е едно мръсно копеле.”

“Тогава при нас дойде и Putin, който постави ръката около мен. Не спирах да си мисля, колко откачено е това. Мислех си, че съм се появила насрана сред подобни хора в чужда страна. Това е може би любимата ми ММА история.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес