Зареждане

Георги Валентинов разби член на руските спец части в ММА двубой

Георги Валентинов разби член на руските спец части в ММА двубой
Публикувано на: Септември 3, 2013 в 15:15 ч
Източник: Starozagorci.com
Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия. В галата  взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия.
 
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
 
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес