Зареждане

Rico Verhoeven срещу Badr Hari през декември

Rico Verhoeven срещу Badr Hari през декември
Публикувано на: Юли 26, 2016 в 09:32 ч
 
Кикбокс компанията Glory обяви част от плановете си за близкото бъдеще, като феновете бяха зарадвани с някои наистина големи новини.


Най-голямата новина от тях е потвърждението за двубой между Badr Hari и Rico Verhoeven. Двамата бойци ще се изправят един срещу друг през месец декември, най-вероятно в Европа, като мачът ще бъде в три рунда и няма да бъде за титла. Очакват се и допълнителни детайли.

Verhoeven е шампион в тежка категория на Glory, като той е и безспорният №1 в своята дивизия на планетата. Той вече има записани четири успешни защити на титлата си в Glory, постигайки победи над големи имена като Daniel Ghita, Gokhan Saki, Errol Zimmerman и други.

Badr Hari от своя страна е една от най-атрактивните личности в света на кикбокса, известен с непредвидимите си действия както на ринга, така и извън него. Той е спорадично активен в последните години, като в момента Hari се намира в серия от пет поредни победи, за последно нокаутирвайки Ismael Londt. Записвайки победи над бойци като Seemy Schilt, Peter Aerts и Alistair Overeem, Badr Hari е един от най-великите в своя спорт.

Преди да се стигне до този двубой, през месец септември ще се проведе и събитието Glory 33 New Jersey, като хедлайнер ще е именно Rico Verhoeven, който ще защитава титлата си срещу Anderson Braddock Silva. Simon Marcus пък ще защитава пояса си в средна категория срещу Jason Wilnis.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес