Зареждане

Ivan Hippolyte със семинар в София

Ivan Hippolyte със семинар в София
Публикувано на: Април 26, 2015 в 21:49 ч

Събитието е трето по ред за тази година след гостуването на шампионът на веригата К1 Семи Шилт и шефа на съдийската бригада в татами стиловете към WAKO – Браян Бек.

Отново по инициатива на ръководството на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай този път за практически и теоретичен семинар е поканена една жива легенда от средите на муай тай – Ivan Hippolyte.

Той е треньор в VOS Gym, където се е подготвял и като състезател. Бил е треньор на К-1 шампиона Реми Боняски и на легендата Мирко „Крокоп“ Филипович.

В спортния си актив има натрупани 82 професионални мача, от тях 69 победи(37 с нокаут), 10 загуби и 3 равни срещи.

Титлите му са повече от достатъчни и говорят за неговото ниво: К – 3 Гранд при шампион за 1995г. През същата година – шампион на средна категория на Лумпини стейдиум, Тайланд, M.T.B.N. Световен шампион, W.M.T.A. Световен шампион – 72 кг, 1988 W.K.A. Световен шампион, 4 пъти E.M.T.A.

Европейски муай тай шампион, 1986 – Европейски шампион по савате. Треньор, който само по покана провежда семинари в много страни предпочетен от няколко федерации по кикбокс и муай тай и доказал се като „правилната рецепта” към успеха на много състезатели.

За първи път тази година в България, град София ще имаме уникалния шанс да присъстваме на двудневен семинар на 23 и 24.05.2015г. за всички желаещи – треньори на спортни клубове и състезатели.

Така всеки един, който е успял да отдели малко време ще има възможността да повиши нивото си като треньор и да успее да привлече повече състезатели.

Шанс, който не бива да се пропуска – Ivan Hippolyte.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес