Зареждане

Badr Hari към Verhoeven: Догодина ще те нокаутирам

Badr Hari към Verhoeven: Догодина ще те нокаутирам
Публикувано на: Декември 12, 2016 в 09:51 ч
 
Историческият кикбокс двубой между Rico Verhoeven и Badr Hari в Оберхаузен не протече по начина, по който феновете очакваха.


Така исканото от всички нас зрелище не се получи, след като във втори рунд Badr Hari получи контузия и бе принуден да се оттегли от сблъсъка. Което и означаваше победа за Rico Verhoeven.

И двамата бойци се съгласиха, че няма как да не се срещнат отново догодина, като реваншът между тях изглежда сигурен. А Badr Hari се закани, че този път ще нокаутира Verhoeven.

“Разочарован съм от завършека на този двубой. Обичам феновете си, които винаги са ме подкрепяли. Имал съм много несгоди в живота си. Когато всички ми казваха, че съм свършен. Имал съм проблеми с правосъдието. Имал съм много проблеми, но те винаги са ме подкрепяли. Всички мароканци тук - вие сте лъвове! Не искам да разочаровам и останалите си фенове от Холандия, Германия, Англия, Франция.. вие свършихте страхотна работа”.

“Какво да кажа за Rico? Малкото момче порасна. Сега той е силен опонент за всеки един боец в тежка категория. Той е един от най-добрите. Той все още не е най-добрият, но е наистина опасен опонент. Той е силен. Физиката му е страхотна. Наистина се почувствах така, сякаш стоя на ринга срещу мъж, а не срещу момче. Той свърши добра работа. Всички казват, че той е момче, но това не е така”.

Относно своята контузия в близост до лакътя, Verhoeven посочи:

“Понякога трябва да поставяш здравето си на първо място. Това се случи днес. Това е опасен спорт, хора. Ще се оправя скоро. Ще се върна в залата и догодина ще нокаутирам Rico”.

За финал Badr Hari се закани лично на Rico Verhoeven, гледайки го в очите:

“Не ми пука. Заклевам се - следващата година ще те нокаутирам”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес