Зареждане

50 души на обща тренировка във Варна

50 души на обща тренировка във Варна
Публикувано на: Февруари 26, 2017 в 12:04 ч

FIGHT FOR YOUR DREAMS събра над 50 активни състезателя, които взеха участие в обявеното за вчера 25.02.2017г. обиграване под формата на спаринг с различни партньори.

Спортните клубове Вокил, Дрийм и Йорк се бяха подготвили с по над 15 състезателя.

Тренировката започна с обща разгрявка за всички водена от председателя на СК Вокил – Галин Димов.

След като момчетата и момичетата бяха подготвени се разпределиха в различните стилове на кикбокса лоу кик и киклайт контакт, както и по категории.

Съвсем като на шега състезателите направиха по 6-7 рунда с различни партньори с доста високо темпо, като всеки от тях показа типичното за неговата школа.

Председателите и треньори Станислав Бахчеванов, Добромир Иванов, Рангел Иванов и Галин Димов останаха видимо доволни от старанието на техниките ученици и си обещаха да продължат традицията.
 

 

Вътрешен турнир на 4 март

 
След изиграване на спaринг срещите треньорите решиха за следващата събота 04.03.2017г. да организират вътрешен турнир като предварително определят съперниците по възраст, категория и стил.

Мястото и часът ще бъдат допълнително уточнени и оповестени за желаещите да наблюдават.

Предвидени са стимулиращи награди за добре представилите се състезатели.

Цялата тренировка и спарниг срещите се предаваха на живо чрез фейсбук страницата на СК Вокил. За тези, които нямаха възможност да я проследят на живо предоставяме и ЛИНК, чрез който ще могат да гледат.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес