Зареждане

Семейството на Ralek Gracie се обърна срещу него

Семейството на Ralek Gracie се обърна срещу него
Публикувано на: Октомври 27, 2016 в 12:00 ч
 
Един от членовете на фамилията Gracie - Ralek, стартира своя собствена граплинг компания, носеща името Metamoris. Създадената от Ralek Gracie организация тръгна по един чудесен начин, събирайки някои от най-добрите граплинг бойци на планетата, но съвсем скоро се появиха и проблеми.


Оказа се, че Ralek Gracie не изплаща навреме хонорарите на бойците, които са се съгласили да се бият в новосъздадената от него компания.

Това принуди членовете на семейство Gracie - Rener и Ryron, да се обърнат към обществеността, заявявайки, че вече нямат каквито и да е бизнес отношения с Ralek и Metamoris.

“Ние нямаме дял в Metamoris, но винаги сме подкрепяли нашия брат Ralek.”

“Въпреки че не винаги сме били съгласни с бизнес практиките на Metamoris, никога не сме чувствали, че е наша работа да изразим публично нашите притеснения. До този момент.”

“Ralek е участвал в нечестни и измамни активности и продължава да го прави, въпреки нашите непрестанни опити да го напътстваме. Решихме да прекратим всички бизнес отношения с Ralek и Metamoris.”

“Чувстваме се длъжни да предупредим всеки един, който обмисля да прави бизнес с Ralek или Metamoris на каквото и да е ниво.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес