Зареждане

Състезателите на Pitbulls MMA с големи успехи на NAGA

Състезателите на Pitbulls MMA с големи успехи на NAGA
Публикувано на: Май 24, 2015 в 21:23 ч

Състезателите на столичния клуб "Pitbulls MMA", Кристиян Попов и Веселин Дуков спечелиха шампионските пояси на едно от най-силните граплинг състезания - NAGA при дивизията за черни колани.

Двамата атлети станаха шампиони като така прославиха не само отбора си, но и България.

Самото състезание протече доста динамично, като в началото на състезанието, младият състезател на Pitbulls – Мартин Петров, спечели златен медал в категория 61.5, дивизия – начинаещи No Gi.

Слав Николаев от Martial Animals завоюва сребро в тежка категория при юноши експерти след много добри борби.

Представителят на България при жените – Веселина Петрова от Open Mat BJJ, завоюва сребро на граплинг No gi и бронз на BJJ.

Емил Христов от Frota BJJ завоюва сребърен медал на BJJ - лилави колани в категория до 67.5.

Диян Атанасов също завоюва сребро на категория 67.5 – среднонапреднали.

Треньорите по граплинг на Pitbulls – Кристиан Попов и Веселин Дуков се представиха блестящо като завоюваха два шампионски пояса.

Кристиан Попов надви четирима силни противници, за да завоюва пояса в граплинга (No Gi) на 79.5 – експерти, като на финала отказа с хийл хук един от най-силните черни колани на Испания – Карлос Варона.

Веселин стигна до финал на 67.5 експерти и завоюва сребро, след което изненадващо за всички се записа и на дивизия черни колани на BJJ с кимона (GI), където стана шампион, като във финалната среща победи силен черен колан от Бразилия с армбар.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес