Зареждане

Водещи промоутъри в бокса изразиха интерес към Cris Cyborg

Водещи промоутъри в бокса изразиха интерес към Cris Cyborg
Публикувано на: Септември 29, 2016 в 09:25 ч
 
Макар и Cris Cyborg да спечели първите си два мача в UFC с нокаут, побеждавайки Leslie Smith и Lina Lansberg, мястото на бразилката в редовете на компанията остава под въпрос. Причина за това е липсата на категория “перо” при жените в UFC, което принуждава Cyborg да се подлага на брутално сваляне на тегло, за да може да се бие в рамките на компанията.


И докато Cris Cyborg продължава да настоява за създаване на категория “перо” при дамите в UFC, някои от най-влиятелните промоутъри в света на бокса изявиха интерес към бразилката.

Имена като Bob Arum и Oscar de la Hoya “последваха” Cyborg в Туитър, само ден след победата й над Lina Lansberg, по време на която бразилката отново показа отличен страйкинг и боксови умения. Едно от най-големите имена в женския бокс Cecilia Brækhus пък невъднъж е изразявала желанието си да премери сили с Cris Cyborg на ринга.

Естествено, на този етап все още няма нищо конкретно относно евентуална боксова кариера за Cris Cyborg, но ще бъде интересно да проследим възможно развитие в тази посока в бъдеще.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес