Зареждане

Треньорът на GGG: Той ще победи Ward, Kovalev и Stevenson

Треньорът на GGG: Той ще победи Ward, Kovalev и Stevenson
Публикувано на: Октомври 24, 2016 в 12:00 ч
 
Треньорът на световния шампион в средна категория Gennady Golovkin Abel Sanchez е твърдо уверен, че неговият възпитаник е способен да победи тримата основни боксьори, които в момента се подвизават в категория лека тежка на световния бокс - Sergey Kovalev, Andre Ward и Adonis Stevenson.


Andre Ward опита да си уреди мач с Golovkin през миналата година, но в последствие той обяви, че подобна възможност е била отхвърлена както за 2015, така и за 2016 година. Според неговите думи, екипът на GGG не е искал подобна среща да стане реалност поне до 2017 година.

“Когато Ward искаше да се бие с Golovkin, Gennady вече имаше договорен двубой с Lemieux. Нямаше как този мач да се случи. Какъв е смисълът да чакаме Andre? Смисълът е да останеш ангажиран, да държим Golovkin пред публика и да не чакаме на опашка, както Andre го прави за последните три или четири години. Сега той има труден мач с Sergey Kovalev на 19 ноември, не би трябвало той изобщо да мисли за Gennady”, обясни Sanchez.

Според наставника на GGG, той може да победи всеки измежду Ward, Kovalev и Stevenson.

“Той ще победи всеки един от тях тримата. Но ние не се състезаваме в тази категория, поради което няма смисъл това да се дискутира. Мисля обаче, че GGG ще излезе победител и срещу тримата. Докато обаче не се придвижим нагоре в категориите, няма смисъл да говорим за тези мачове. Те обаче са възможност за бъдещето.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес