Зареждане

Специални мерки за сигурност държат Пулев и Чисора далеч един от друг

Специални мерки за сигурност държат Пулев и Чисора далеч един от друг
Публикувано на: Май 6, 2016 в 17:56 ч
Източник: Gong.bg
Психологическата война между Кубрат Пулев и Дерек Чисора преди мача между двамата в събота сякаш прерасна в откровена неприязъм един към друг. Поради този факт от клуба на двамата Зауерланд са използвали специални мерки за сигурност, които да държат боксьорите далеч от друг преди боя в събота в Хамбург, съобщава Gong.bg.

Вижте също: Отново сблъсък между Кубрат Пулев и Derreck Chisora на кантара

Това разкри босът на Зауерланд Кале Зауерланд. Пример за такава мярка е фактът, че временните домове на Пулев и Чисора в Хамбург се намират на 12 километра един от друг.
 
"Така не съществува възможността двамата да се засекат по време на тичане или по време на ядене!", обясни промоутърът.

Чисора провокира Пулев още на официалната пресконференция, когато опита да събори българина на земята. Очаква се в петък англичанинът да опита поредния си цирк, но от Зауерланд ще осигурят допълнителна охрана именно по тази причина.
 
"Не искаме нещо да се случи на нашите спортисти. Двамата трябва да пазят енергията си за събота, но Кубрат и Дерек са под пара. Можем само да опитаме доколкото е възможно да ги държим разделени преди боя."

Двамата се изправят един срещу друг в битка за европейската титла и елиминационен мач за световната купа на IBF в събота, 7-и май в Хамбург. Мача ще можете да гледате в ефира на Diema Sport и на нашата платформа Gong Play.  Студиото преди двубоя започва в 23,45 часа българско време.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес