Зареждане

Промоутърът на Wilder също иска мач с Joshua

Промоутърът на Wilder също иска мач с Joshua
Публикувано на: Февруари 2, 2017 в 09:40 ч
 
Anthony Joshua призна, че с удоволствие би се изправил в обединяващ титлите двубой с Deontay Wilder, стига да преодолее съпротивата на бившия шампион Wladimir Klitschko, разбира се.


Joshua излиза срещу Klitschko през месец април, като британецът призна, че двубой с Deontay Wilder в САЩ би могъл да бъде следващата му голяма цел.

Промоутърът на Wilder Lou DiBella също прегърна идеята с две ръце, заявявайки, че това може да се превърне в наистина голям мач.

“Joshua и Deontay са двама добре изглеждащи, добре говорещи масивни боксьори от тежка категория, разполагащи с отлични умения. Да ги видим един срещу друг за обединяване на титлите в тежка категория, това би било огромен мач”, заяви DiBella.

“Joshua вече е голяма звезда във Великобритания. Той видимо разполага с впечатляващи умения и мощ. Освен това, той има опит и като аматьор, печелейки златен медал от Олимпиада. Той има пълния пакет.”

Преди това обаче Deontay Wilder ще трябва да се изправи срещу Gerald Washington.

 “Washington е бил звезда по американски футбол в колежа. Той е силен физически и е страхотен атлет. Deontay познава стила му, като той го е гледал в действие. Мисля, че за него това е по-голям тест, отколкото щеше да бъде срещу Andzrej Wawrzyk.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес