Зареждане

Президентът на WBC гласи мач между Джошуа и Уайлдър

Президентът на WBC гласи мач между Джошуа и Уайлдър
Публикувано на: Септември 14, 2016 в 07:20 ч
Източник: novsport.com
Президентът на WBC Маурисио Сюлейман се надява да организира суперсблъсък между шампиона на федерацията Дионтей Уайлдър и шампионът на IBF Антъни Джошуа следващата година, съобщава novsport.com.

Американецът Уайлдър е непобеден в 37 мача, като е спечелил 36 от тях с нокаут, но в момента се възстановява от контузия, която получи по време на победата си над Крис Ареола през юли.

Джошуа от своята страна е новата сензация в тежка категория, като е спечелил всички си 17 мача с нокаут до този момента и от някои специалисти е сочен за следващия доминатор в тежка категория. За британеца предстои защита на титлата през ноември, като за потенциален негов съперник е спряган българина Кубрат Пулев. Уайлдър пък ще трябва да се бие с победителя между Александър Поветкин и Бърмейн Стивърн, когато се възстанови.

След това обаче може да се организира двубой между него и Джошуа, който несъмнено ще привлече огромен интерес от любителите на бокса. За момента Сюлейман не дава прогнозна дата за потенциалния сблъсък, но той може да се организира за втората половина на следващата година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес