Зареждане

Още един мераклия да предреди Кобрата за Кличко или Джошуа

Още един мераклия да предреди Кобрата за Кличко или Джошуа
Публикувано на: Март 14, 2017 в 07:23 ч
Източник: Gong.bg
След като преди седмици британският боксьор в тежка категория Дейвид Хей изрази желание да се боксира с победителя от звездния сблъсък Антъни Джошуа-Владимир Кличко, сега и Джоузеф Паркър изяви подобни претенции, съобщава Gong.bg.

Джошуа и Кличко ще излязат един срещу друг на 29 април, а арена на двубоя ще бъде митичният стадион „Уембли“. Очаква се 90 хиляди да наблюдават срещата на живо.

Паркър, който е действащ световен шампион на Световната боксова организация, също има свои ангажименти в този период. На 6 май той ще защитава пояса си срещу Хю Фюри, като очевидно счита победата си за сигурна, щом се надява на мач срещу победителя от „Уембли“.
 
„Надявам се всичко да мине окей срещу Хюи. Искам да се бия срещу най-добрите в света, но който и да победи измежду Джошуа и Кличко, ще се радвам да го срещна на ринга“, каза Паркър.

„Джошуа е друг страхотен млад атлет и боксьор, който се справя наистина добре. Пожелавам му късмет в мача срещу Кличко. Аз просто искам да се бия срещу най-добрите в тежка категория“, добави новозеландецът.

Той обаче трябва да има предвид, че победителя от Джошуа-Кличко ще трябва да има задължителна защита на поясите си срещу българина Кубрат Пулев.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес