Зареждане

McGregor за Floyd: Той е стар, а главата му е колкото юмрука ми

McGregor за Floyd: Той е стар, а главата му е колкото юмрука ми
Публикувано на: Февруари 16, 2017 в 09:54 ч
 
Conor McGregor продължава да дискутира евентуален свой двубой с боксовата легенда Floyd Mayweather, като слуховете за уреждане на такъв не спират да следват един след друг.


Ирландският боец говори пред изданието GQ, като той коментира и евентуален двубой с Mayweather.

Според “The Notorious”, Mayweather е боксьор, но в никакъв случай не може да бъде наречен “боец”.

“В случая използваме термина “битка” различно, защото той не се е бил от 40 години, а единствено се е боксирал. Има голяма разлика между бой и боксиране. Боксът е ограничена битка със строги правила. Боят е истината, защото там можеш да правиш всичко”.

Повечето хора не дават шансове на Conor в евентуален боксов двубой, но самият той не смята така.

“Годините не прощават на никого. Той е вече на 40. Той е дребен и има малка глава. Честно казано, моят юмрук е по-голям от главата му. Аз пращам хората да спят. Карам ги да изпадат в безсъзнание. Просто казвам фактите. Ако ударя човек, ще го накарам да заспи. Разбирате ли това? Ако нацеля малката му глава, тя ще изхвърчи от раменете му”.

McGregor довери, че дори и този мач да не се получи, той е готов да се качи на боксовия ринг и срещу други хора.

“Това е мачът, който всички искат да видят. Но нямам проблем с това да откъсна главите на всички останали, които той не е могъл да приключи. Той може да печели единствено с решения. Никога не успява да ги спре преди това. Мога да си избера някой глупак, когото той не е успял да нокаутира, да си вкарам лявата ръка и ето - всичко е приключено”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес