Зареждане

Mayweather изпраща подписан договор на McGregor по факса

Mayweather изпраща подписан договор на McGregor по факса
Публикувано на: Март 8, 2017 в 10:24 ч
 
Floyd Mayweather продължава да настоява за боксов двубой с ММА звездата Conor McGregor, след като в продължение на вече годината двамата си разменят закани и говорят за нещо подобно пред пресата.


Сега обаче “Money” May е готов да предприеме реална стъпка в тази посока, изпращайки на “The Notorious” подписан договор за двубой.

“Ако той наистина иска този мач, нека подпише договора”, каза Mayweather.

“Той продължава да твърди, че се страхувам от него. Но ето какво ще направя. Още тази вечер ще подпиша контракта и ще му го изпратя по факс. Нека видим, дали той ще го подпише. Conor McGregor, ти си една кучка”.

“Ти сам казваш, че си шефът. Тогава подпиши договора и нека го направим”, каза още Floyd.

През миналия месец ирландецът пътува до Лас Вегас, за да изглади различията си с Атлетическата комисия на щата Невада. Следващата стъпка би била той да си извади боксов лиценз в същия щат, след което идват и следващите две стъпки - да бъдат договорени условия с Mayweather и да бъдат договорени такива с UFC. 


Floyd от своя страна продължи:

“Ще ви кажа следното - той е просто като едно лаещо куче. Говори как ще ме пребие, но истината е, че просто лае. Още щом започнаха приказките за договор, лаещото куче изведнъж млъкна. Нека видим какво ще направи то сега”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес