Зареждане

Комисията на Невада ще даде боксов лиценз на McGregor

Комисията на Невада ще даде боксов лиценз на McGregor
Публикувано на: Февруари 16, 2017 в 12:11 ч
 
Щатската атлетическа комисия на Невада е готова да издаде боксов лиценз на Conor McGregor, за да може той да се изправи срещу Floyd Mayweather в Лас Вегас.


Conor вече има издаден лиценз за щата Калифорния, но не е тайна, че Mayweather по принцип се боксира във Вегас. В последно време пък се заговори, че двамата почти са договорили двубоя помежду си, колкото и нереално да изглеждаше това допреди месеци.

Напълно ясно е, че сблъсък между Conor и Floyd би генерирал космически приходи, включително и за града, който би домакинствал на него. Осъзнавайки това, Атлетическата комисия на Невада е готова да издаде лиценз на McGregor, потвърди нейният изпълнителен директор Bob Bennett.

“Дали Комисията на Невада би помислила върху боксов двубой между Floyd Mayweather и Conor McGregor? Разбира се, че бихме го направили. И определено бихме искали мачът да се проведе в бойната столица на света. Коя комисия не би желала двамата най-големи бойци на планетата да се бият в нейния щат?”, заяви Bennett.

Преди обаче да получи лиценз във Вегас, McGregor ще трябва най-после да си плати глобата, наложена му заради цирковете с Nate Diaz през миналата година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес