Зареждане

Klitschko иска бенефис в Киев

Klitschko иска бенефис в Киев
Публикувано на: Март 28, 2017 в 12:30 ч
 
Wladimir Klitschko е вече 41-годишен, като е съвсем нормално украинецът вече да мисли и за края на своята професионална кариера.


Сега пред него стои предизвикателството Anthony Joshua, като той отново ще има шанс да стане световен шампион в тежка категория. Но е съвсем ясно, че това ще бъде един от последните мачове на Wladimir.

Украинецът заяви, че би искал последният му двубой да се състои пред родна публика на Олимпийския стадион в Киев, събиращ 70 000 души.

“Този стадион покрива всички изисквания да приеме двубой за титла. Там бе изигран финалът на Евро 2012, като той с нищо не отстъпва на най-добрите стадиони в Германия”, посочи Wlad.

“За да се боксирам там обаче ще трябва да бъдат взети предвид някои фактори. Но лично аз признавам, че наистина искам да се боксирам в Киев. Би било символично последният ми мач да е именно там.”

Wladimir е извън действие от 2015 година, когато той загуби титлите си от Tyson Fury. В последствие той трябваше да има реванш с британеца, но проблемите на Fury осуетиха тези планове.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес