Зареждане

Golovkin поиска мач с Mayweather и нападна Canelo

Golovkin поиска мач с Mayweather и нападна Canelo
Публикувано на: Март 1, 2017 в 13:00 ч
 
Световният шампион в средна категория Gennady Golovkin довери, че все още е заинтересован от възможността да се изправи срещу Floyd Mayweather, макар и американецът да е със статут на оттеглил се от бокса.


GGG отправи и няколко словесни шамара по адрес на “Canelo” Alvarez, наричайки го “егоист”.

Той смята, че не е твърде едър за “Money” May, като двамата биха могли да се срещнат на тегло от 154 паунда (69.85 кг).

“Не съм твърде едър за Mayweather. 30 дни преди мач съм 165 паунда, след пиене на вода. Вчера по време на спаринг бях 164. Специално за Floyd, мога да сляза до 154 или 160, ако той иска. Това е мечтан двубой”.

“Има голяма разлика между Floyd и Canelo. Floyd си е Floyd. Той е най-добрият pound-for-pound в света. Canelo не е постигнал нищо. Говорих с него миналата година и му казах - “искам този мач, имам нужда от него”. Има твърде много говорене. Уморих се да говоря за този мач. Не уважавам Canelo, защото той е егоист”.

GGG отхвърли вероятността да се качи в супер-средна или лека-тежка категория в бъдеще, освен ако не му бъде предложен двубой, който наистина си заслужава.

“Не съм твърде голям за 160. Както ви казах, теглото ми 30 дни преди мач е 165 паунда. Вчера бях 164. 160 е много добре за мен. 154 също е добра категория за мен. Бих обмислил да се бия на 168 или 175, ако ми бъде предложен голям мач”, обясни казахстанецът.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес