Зареждане

Golovkin недоволен от условията, които му предлага 'Canelo'

Golovkin недоволен от условията, които му предлага 'Canelo'
Публикувано на: Октомври 27, 2016 в 09:55 ч
 
Парите са основният проблем, който стои пред евентуален супердвубой между Gennady Golovkin и Saul “Canelo” Alvarez. Това бе потвърдено от самия казахстанец, който не е доволен от условията, които му се предлагат.


Съобщава се, че GGG е получил предложение в размер на 10 милиона долара, за да се изправи срещу Canelo. Той обаче настоява да получи и добър процент от приходите от срещата.

“Не зная дали мачът с Canelo е възможен, но проблемът не е в теглото, а в парите”, заяви GGG, продължавайки: “Нямам проблем да се бия, може да се уреди по всяко време. Не зная дали Canelo е готов на същото, трябва да го питате. Надявам се, че мачът ще се състои догодина. Проблемът обаче е в неговия екип.”

Самият Canelo Alvarez обаче смята, че офертата към Golovkin е напълно справедлива. Според него, осъществяването на подобен мач в настоящия момент зависи изцяло от казахстанеца и неговия мениджърски екип.

“Офертата е такава, каквато е. Това е, което сме предложили, като сега той трябва да вземе решение. Готови сме за каквото и да е. От него зависи, дали ще приеме или ще откаже. Зависи само от него и от никого друг.”

Треньорът на GGG Abel Sanchez от своя страна нарече офертата от екипа на Alvarez “смешна”.

“Трудно е да се договори този мач. Те ни направиха оферта, но офертата им бе смешна. В момента се водят преговори за двубой през септември. За да се случи обаче това и двете страни трябва да са доволни от условията.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес