Зареждане

Golovkin: Може би Danny Jacobs има повече мощ от мен

Golovkin: Може би Danny Jacobs има повече мощ от мен
Публикувано на: Март 10, 2017 в 12:00 ч
 
Доминаторът в средна категория на световния бокс Gennady Golovkin остава фокусиран върху двубоя си с Daniel Jacobs, който приема за най-голямото предизвикателство в кариерата си до този момент.


GGG и Jacobs излизат един срещу друг в Madison Square Garden следващия уикенд, а срещата предизвиква много вълнение сред феновете.

Самият казахстанец признава, че никога не е имал по-силен опонент до този момент.

“Чувствах се страхотно. Тренировъчният лагер също бе супер. Готов съм да се бия с Danny Jacobs, той е най-големият ми тест”, коментира GGG.

“Зная, че имам сила и тя е много важна за мен. Усещам я в ударите си. Получавам това от здрава работа и тренировки. Но не става дума само за сила. Голямо значение има таймингът и дистанцията. Не всичко зависи от самия удар”.

Той осъзнава, че не е невъзможно Jacobs да го превъзхожда в една от най-силните му страни - мощта при ударите.

“Това е бокс. Той е много добър боксьор, като може би има малко повече мощ от мен. Неговата мощ е голяма. Той е един от най-опасните съперници за мен. Много е добър на ринга. Добър боксьор с добра техника. Уважавам го и като човек. Гледах му някои мачове и той изглежда много добре на ринга. Мисля, че не съм имал по-добър опонент през кариерата ми”.

Той коментира и евентуален мач със Canelo Alvarez.

“Сега съм фокусиран върху Daniel. Промоутърът ми разговаря с Golden Boy. Може да е тази година, може и да е следващата. Сега мисля само за следващия си мач. Разбира се, че бих искал да се боксирам със Canelo, но ще говорим за това по-нататък”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес