Зареждане

Golovkin: Много боксьори само плямпат, но аз не ги слушам

Golovkin: Много боксьори само плямпат, но аз не ги слушам
Публикувано на: Ноември 10, 2016 в 10:07 ч
 
Световният шампион в средна категория Gennady Golovkin заяви, че не обръща внимание на големия брой боксьори, които говорят какво ли не по негов адрес, за да привлекат вниманието му.

Мнросто говорят, но нямат никакво намерение да се качат на ринга, когато подобна възможност се появи пред тях.

През месец септември казахстанецът не остави шансове на британеца Kell Brook, а на 10 декември той трябваше отново да се качи на ринга. Това обаче няма да се случи, след като неговият екип не успя да постигне договорка със задължителния кандидат Daniel Jacobs.

В момента GGG не спира да тренира със своя треньор Abel Sanchez в Калифорния, очаквайки да научи, кога би могъл отново да се качи между въжетата. Освен преговори с Daniel Jacobs, такива има и с Canelo Alvarez, срещу когото той би могъл да се изправи през месец септември следващата година.

“Имаме големи планове за 2017. Мач с Jacobs би бил добра опция за началото на годината. Мисля, че на феновете ще им хареса подобен мач”, заяви Golovkin.

“През 2017 планираме да проведем интересни мачове, които феновете искат да видят. Кои биха могли да бъдат съперниците ми? Вероятно вие знаете повече от мен. Не следя новините, не слушам и това, което потенциалните ми опоненти казват. Те винаги говорят много, но обикновено това се случва само за да бъдат чути. Надявам се, че думите им няма да се различават от действията им, което обикновено се случва.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес