Зареждане

Джошуа: Победа над Кличко ще ме превърне в легенда

Джошуа: Победа над Кличко ще ме превърне в легенда
Публикувано на: Декември 15, 2016 в 07:19 ч
Източник: novsport.com
Световният шампион по бокс в тежка категория във версия Международна боксова федерация (IBF) Антъни Джошуа заяви, че победа над Владимир Кличко ще го превърне в легенда. Двамата ще се изправят на ринга на 29 април на "Уембли" в Лондон, съобщава novsport.com.
 
"Този двубой може да ме превърне от шампион в легенда. Срещата ще предизвика огромен интерес, а точно такъв тип мачове могат да променят начина, по който хората гледат на теб в нашата индустрия", заяви 27-годишният британец.

Олимпийският шампион при най-тежките от Лондон 2012 има 18 победи в 18 мача на професионалния ринг, а за последно той нокаутира американеца Ерик Молина в третия рунд на срещата помежду им в Манчестър миналата събота.
 
"Още един нокаут в следващия ми мач ще бъде черешката на тортата", каза Джошуа. Кличко, който загуби шампионските си колани след поражение от Тайсън Фюри през миналата година, пък заяви, че крайно амбициран. "Мотивацията ми е до небето. Този мач ще бъде ключов както за мен, така и за Антъни", каза украинецът който до двубоя ще навърши 41 години.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес