Зареждане

Джошуа: Досега не съм имал съперник от нивото на Кличко

Джошуа: Досега не съм имал съперник от нивото на Кличко
Публикувано на: Декември 11, 2016 в 23:10 ч
Източник: Gong.bg
Британският боксьор Антъни Джошуа призна, че предстоящият бой с Владимир Кличко ще бъде най-голямото предизвикателство в кариерата му. В събота в Манчестър Джошуа победи Ерик Молина с технически нокаут в третия рунд и остава непобеден на професионалния ринг. 27-годишният британец има във визитката си 18 победи, всичките с нокаут. Той ще се изправи срещу Владимир Кличко на 29 април на митичния стадион "Уембли" в Лондон, съобщава Gong.bg.
 
"По-рано не съм се боксирал срещу съперник от нивото на Кличко, с такъв, който обича да действа в центъра на ринга. Това прави боя още по-интересен. С Молина аз сам търсех възможности, но в срещата с Кличко шансовете трябва да възникват сами. Това ще бъде бой в друг стил, трябва добре да се подготвя за него по време на тренировъчния лагер", коментира Джошуа.

Той е на мнение, че разликата във възрастта им няма да бъде ключов фактор, тъй като в такъв бой само един удар може да реши всичко.
 
"Кличко е жив пример за това, колко дълго можеш да останеш в играта. Той запази своята острота и го уважавам за това, как съумя да запази тялото си във форма", заключи британската сензация в бокса. /БГНЕС

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес