Зареждане

Deontay Wilder никога не проучва съперниците си на видео

Deontay Wilder никога не проучва съперниците си на видео
Публикувано на: Юли 15, 2016 в 09:19 ч
 
Световният шампион в тежка категория във версия WBC Deontay Wilder ще защитава титлата си срещу своя сънародник Chris Arreola тази събота, като “Bronze Bomber” не крие увереността си преди двубоя.


Пред медиите Wilder изненадващо заяви, че никога не проучва опонентите си на видео, преди да се изправи срещу тях, което вероятно ще учуди мнозина.

“Когато става дума за Deontay Wilder, хората ме познават заради нокаутите, които им предоставям. Това, което ме различава от другите боксьори в тежка категория, е начинът, по който нокаутирвам останалите. Аз не просто те нокаутирам, аз наистина те карам да заспиваш”.

“Никога не проучвам опонентите си на видео. Искам да бъда изненадван и да бъда предизвикван. Това прави този спорт толкова велик. Аз имам умението да стана от леглото и да се бия. Мога да правя неща, които обикновените боксьори не могат. Не ми се налага да минавам километри на тренировките. Благословен съм с издръжливост”.

Deontay Wilder спечели титлата си през месец януари 2015 година, като до момента е успял на три пъти да защити пояса си посредством нокаут.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес