Зареждане

Deontay Wilder хвърли ръкавицата на Fury и Joshua

Deontay Wilder хвърли ръкавицата на Fury и Joshua
Публикувано на: Юли 18, 2016 в 09:41 ч
 
Световният шампион във версия WBC Deontay Wilder успешно защити пояса си срещу своя сънародник Chris Arreola, като той светкавично поиска обединяващ мач срещу някой от другите двама шампиони в тежка категория Anthony Joshua и Tyson Fury.


Той също така разкри, че срещу Arreola се е бил със счупена ръка и разтегнат мускул, което обаче не му попречи да се доминира над своя опонент.

В минутите след победата си над Chris Arreola, Deontay се обърна към публиката в своя роден щат Алабама, която не спря да го подкрепя от началото до края на двубоя.

“Исках да ви подаря нокаут, но счупих ръката си и разтегнах мускул в дясната си ръка. Chris е здравеняк, поради което трябваше да се бия като шампион и да демонстрирам страхотния си прав през цялата вечер. Летях като пеперуда и жилех като оса с левия си прав цяла вечер. Съжалявам”.

“Моята цел е да обединя титлите. Аз съм един от най-силно удрящите боксьори в тежка категория. Извървях дълъг път и който притежава останалите пояси, искам него за съперник. Както виждате, няма значение дали съм счупил ръката си или съм разтегнал мускул, аз ще продължа да се бия, защото това е което правят шампионите. Аз не си играя с бокса”.

“Разбира се, че искам Tyson Fury и разбира се, че искам Anthony Joshua. Въпросът е друг - дали и те ме искат?”

Tyson Fury ще защитава титлите си срещу бившия властелин в категорията Wladimir Klitschko, докато Anthony Joshua все още няма предвиден следващ опонент. В британските медии бе разпространена информация, че това може да бъде българинът Кубрат Пулев.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес