Зареждане

David Haye изненадан от бързия прогрес на Joshua

David Haye изненадан от бързия прогрес на Joshua
Публикувано на: Февруари 8, 2017 в 10:17 ч
 
Бившият световен шампион в тежка категория David Haye призна, че е останал изненадан от факта, че Anthony Joshua е успял толкова бързо да стигне до световната титла, докато самият Haye бе извън действие.


“Hayemaker” прекара 4 години извън ринга след успеха си над Dereck Chisora през 2012, като в момента той се подготвя за среща с Tony Bellew.

Говорейки за Anthony Joshua, Haye изрази учудване от скоростния прогрес на олимпийския шампион от Лондон 2012.

Попитан дали си е представял, че един ден може да се изправи срещу по-младия Joshua, Haye отвърна: “Не, съвсем не. Ако трябва да бъда честен, дълго време изобщо не съм си го представял”.

“Бях позитивно настроен, че един ден ще се върна на ринга, но нищо не бе сигурно на сто процента. Прогресът на Joshua обаче бе много силен."

“Когато той спечели титлата на Великобритания и започна да чука на вратата за световна титла, вече си помислих, че това хлапе може да бъде истински претендент, когато аз се върна на ринга. А когато се завърнах, той вече бе световен шампион”.

“Беше приятно да проследя прогреса му. Общо взето, докато мен ме нямаше, успях да видя развитието на цялата му професионална кариера”.

David Haye призна, че има амбицията отново да бъде световен шампион в тежка категория.

“Искам отново да докажа, че съм №1. Винаги е било моя цел да бъда №1 в тежка категория. Имах възможността да го направя срещу Wladimir, но тогава не успях. Бих приел възможността за нов голям двубой. Който спечели срещата между Joshua и Klitschko, ще бъде определен за №1 в дивизията. Бих желал да тествам себе си срещу победителя”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес