Зареждане

Carl Froch: Golovkin е твърде дребен, за да се бие с мен

Carl Froch: Golovkin е твърде дребен, за да се бие с мен
Публикувано на: Ноември 15, 2016 в 09:44 ч
 
Бившият световен шампион в категория супер-средна Carl Froch се изсмя на приказките, че той би допуснал загуба в евентуален двубой с настоящия доминатор в средна категория Gennady Golovkin.


През миналия уикенд промоутърът на GGG Tom Loeffler проведе разговор с мениджъра на Froch Eddie Hearn, като двамата обсъдиха възможността за двубой между двамата. Нещо подобно обаче не изглежда вероятно, имайки предвид, че Carl Froch вече не е активен боксьор. Британецът не се е бил от 2014 година, когато той нокаутира George Grooves.

Попитан как би се развил двубой между него и машината за нокаути Gennady Golovkin, Carl Froch отвърна, че разговори за подобен мач е имало, но двамата не са се разбрали относно теглото, на което да бъде проведена срещата.

“Когато се появи възможността да се бия с Golovkin, аз казах, че съм готов да се бия на 78 килограма. Golovkin искаше да сляза на 75 килограма. Той нямаше намерение дори да се качи до супер-средна, а аз вече се бях оттеглил”, спомня си британецът.

“Gennady Golovkin е дребен представител на средна категория. Аз съм едър боксьор от супер-средна. Golovkin не може да се бие с мен, защото той не е достатъчно едър за целта. Няма как да споменавате Golovkin в едно изречение с мен. Ако той мисли, че може да ме победи, значи той не е от тази планета. Той е много добър боксьор, но всъщност кого е побеждавал до момента?”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес