Зареждане

Canelo: Golovkin по-добре да се подготви за мен

Canelo: Golovkin по-добре да се подготви за мен
Публикувано на: Август 25, 2016 в 18:00 ч
 
Saul “Canelo” Alvarez говори за планирания си двубой с Gennady Golovkin през 2017 година, заявявайки, че на този етап мисли най-вече за мача си с Liam Smith, а не за голямото предизвикателство, което му предстои срещу казахстанеца.


Canelo”бе попитан, дали смята да започне да повишава теглото си при евентуален успех над Liam Smith на 17 септември, за да се подготви за сблъсъка с GGG.

“Не мога да вляза в този мач, мислейки за Golovkin”, довери Alvarez, добавяйки: “Подготвям се за Liam Smith. Това е важно за мен. Тренирам съм да не гледам отвъд това, което ми предстои. Трябва да се подготвя за следващия си мач. Това е истинска битка. Не съм аз този, който трябва да се подготви за Golovkin. Golovkin трябва да се подготви за мен”.

Босът на Golden Boy Promotions Oscar De La Hoya от своя страна отхвърли критиките за това, че двубоят между Alvarez и Golovkin е бил изместен за 2017 година.

“Това си е решение на екипа на Canelo. Той най-добре познава тялото си. Неговите треньори познават тялото му. Хората очакват той лесно да се качи до категорията на Golovkin, но случаят не е такъв. Той може да го направи само тогава, когато тялото му е готово. В момента Canelo е на върха и той е истинска звезда в бокса, като всички искат той да се бие с най-добрите. Той винаги го е и правил. Двубоят му с Golovkin няма да бъде изключение. Те ще се бият, но когато Canelo е готов да се качи до това тегло”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес