Зареждане

Британски таблоид гръмна: Conor и Floyd се разбраха за парите

Британски таблоид гръмна: Conor и Floyd се разбраха за парите
Публикувано на: Февруари 14, 2017 в 09:54 ч
 
Conor McGregor и Floyd Mayweather са постигнали съгласие по финансовите условия на евентуален техен двубой, гръмнаха повечето медии с големи заглавия.


Проблемът в случая е, че първоизточник на новината е ирландското издание на таблоида The Sun, което трудно може да се нарече особено достоверен източник на информация.

Според вестника, McGregor ще пътува за САЩ, където ще запише специално видео, насочено против агресията между деца в училище. Това ще бъде част от неговото наказание, наложено му от Атлетическата комисия на Невада след хвърлените бутилки по Nate Diaz.

Irish Sun твърди, че ирландецът ще използва времето си в Щатите, за да обсъди нови детайли със своите представители относно евентуален двубой с Floyd Mayweather. Според Irish Sun, “този мач е все по-близо до реализация”.

Изданието цитира свои източници, близки до McGregor, според които Conor и Floyd вече са се разбрали относно финансовите детайли на евентуална среща. Двамата са казали “да” и са се разбрали за парите, които ще получат от едно подобно шоу.

Вестникът твърди, че мачът може да бъде обявен официално до две седмици, като остава единствено да бъдат подписани договорите.

Оставяме на вас да прецените, дали може да се вярва на информация, поднесена от таблоидно издание като The Sun.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес