Зареждане

Billy Joe Saunders готов да се боксира с Golovkin в Казахстан

Billy Joe Saunders готов да се боксира с Golovkin в Казахстан
Публикувано на: Март 20, 2017 в 10:00 ч
 
Billy Joe Saunders не крие желанието си да се боксира срещу шампиона в средна категория Gennady Golovkin, като британецът отново изрази тази си амбиция.


През уикенда GGG спечели оспорван двубой с Daniel Jacobs, а Billy Joe Saunders заяви, че отново е видял пробойни в играта на казахстанеца. Според него, Golovkin може да бъде победен, като той е убеден, че е правилният човек за това.

Смята се, че сега преговорите между промоутъра на GGG Tom Loeffler и Frank Warren ще продължат, като целта е среща между Golovkin и Saunders

Според Tom Loeffler, такъв двубой би могъл да се състои дори в родината на Golovkin Казахстан.

Billy Joe Saunders посочи, че за него това не е проблем. Той е готов да се боксира във всяка част на света.

“Готов съм да пътувам навсякъде, за да се бия с нег. Не ме притеснява идеята това да се случи в Казахстан. Готов съм да го направим и на някое поле, все ми е тая.”

“Golovkin е силен, но той може да бъде надигран. Един истински боксьор винаги може да победи човека, който удря силно. Той никога досега не се е изправял срещу опонент с моите умения. Сега се намирам в пика на кариерата си и искам да се боксирам с най-добрите. Искам да дам на феновете това, което желаят да видят. Той иска пояса на WBO, а аз го притежавам. Готов съм да го поставя на линия.”

Самият GGG също иска мач със Saunders.

“Това е мечтаният мач за мен. Целта ми е да имам всички пояси в дивизията. Billy Joe е последната ми стъпка към тази цел. Искам този мач.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес