Зареждане

Artur Beterbiev и Isidro Prieto един срещу друг в битка на нокаутьорите

Artur Beterbiev и Isidro Prieto един срещу друг в битка на нокаутьорите
Публикувано на: Септември 30, 2016 в 09:55 ч
 
Все още непобеденият в лека-тежка категория Artur Beterbiev ще се завърне на ринга на 23 декември, изправяйки се срещу действащия шампион на Латинска Америка на WBC Isidro Ranoni Prieto. Срещата ще се състои в Канада, а двубоят вече бе определен като “битка на нокаутьорите”.


31-годишният Beterbiev има десет победи от десет изиграни двубоя досега, като всичките те са записани посредством нокаут. В продължение на година той бе извън действие заради контузия в рамото, поради което той не успя да участва в елиминатор, който можеше да му позволи да се изправи срещу неговия сънародник Sergey Kovalev. През месец юни той се завърна на ринга, отказвайки Ezequiel Osvaldo Maderna.

През 2009 година Artur Beterbiev стана световен шампион за аматьори, като на аматьорския ринг той има записан успех и срещу все още младия Sergey Kovalev. В последствие, вече и на профи ринга, руснакът нокаутира всичките си десет съперника до този момент.

Неговият опонент Isidro Ranoni Prieto от Парагвай е боксьор, който може да се похвали с успешна кариера на територията на Латинска Америка. Той нямаше поражение до първия си двубой извън Южна Америка, който Prieto загуби срещу Eleider Alvarez в Монреал през 2015 година. Prieto има 26 победи на професионалния ринг, като 22 от тях са записани посредством нокаут.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес