Зареждане

Andre Ward за Kovalev: Той е просто един побойник

Andre Ward за Kovalev: Той е просто един побойник
Публикувано на: Октомври 25, 2016 в 12:07 ч
 
Andre Ward сподели, че ще постави “побойника” Sergey Kovalev на мястото му, когато двамата се изправят един срещу друг на 19 ноември в Лас Вегас.


Ward призна, че е гледал само един мач на руснака до този момент, но ясно посочи, че не е притеснен от агресивния подход на Kovalev, както на ринга, така и извън него.

До този момент Sergey Kovalev е нокаутирал 26 от 30-те си “жертви” на ринга, но Andre Ward е сигурен, че ще бъде първият човек, който ще запише успех над него.

“Искам да го отведа там, където той никога не е бил до момента. Не харесвам побойници, не подкрепям това и никога не съм бил жертва на такива хора. Това няма да се промени и в този мач. Те ще осъзнаят, че няма да се случи това, което те си мислят. Той ще бъде отведен на места, на които не е бил.”

“Той се уморява в своите мачове и често става изнервен, когато не му се получава. Издръжливостта пък е моята голяма сила. Никога не махам крака си от педала, когато тече подготовката ми, поради което винаги се бия при възможно най-добрата си форма.”

И двамата боксьори нямат допуснати загуби в кариерата си до този момент, като единствената разлика между двамата е, че “Krusher” Kovalev има едно регистрирано равенство - срещу Grover Young през 2011 година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес